Gas natural

Gas natural
Som instal·ladors autoritzats de gas natural a Lleida i de tots els equips relacionats per tal de subministrar gas a edificis d’obra nova, reformes, comunitats de veïns i negocis. També realitzem reparacions, controls i manteniments.

Butà

Butà
Fem instal·lacions de sistemes que utilitzen gas butà, normalment en segones residències on no arriba el gas natural. Aquest tipus de gas s’utilitza per a la cuina, aigua calenta sanitària (ACS) i per a calefacció, mitjançant una estufa.

Propà

Propà
Si comptes amb una vivenda o negoci al que no li arriba la distribució de gas natural, el gas propà és una bona opció. Instal·lem diferents sistemes de gas propà en funció del tipus de subministre: canalitzat, a granel o amb bombona.

Habitatges i negocis on hem realitzat instal·lacions de gas

Instal·lacions integrals d’obra nova:
per què és important comptar amb una sola empresa?

Gestiona tots els aspectes amb un únic proveïdor. Més senzill, més ràpid i més còmode

Millora la qualitat dels acabats

T'acompanyem durant tots els passos de l'obra i presa de decisions

Unifica i facilita la gestió de l’obra en tots els aspectes, tancant terminis reals d'entrega i complint-los

Reducció dels terminis d’entrega perquè podem treballar en diverses tasques en paral·lel

Instal·lacions i manteniments:
amb garantia

2

anys de garantia com a mínim segons el fabricant

Tots els aparells que instal·lem compten amb una garantia de, com a mínim, 2 anys des de la seva instal·lació. La durada de la garantia és en funció del fabricant que l’emet.

6

mesos de mà d’obra per Aigua Llum de Ponent

Us oferim un servei post-venda totalment gratuït durant 6 mesos, en referència al servei prestat per Aigua Llum de Ponent en el moment de la instal·lació o manteniment realitzat.

Assessorament energètic

infografia2-ico1

Estudi de consums i assessorament

infografia2-ico2

Disseny i execució

infografia2-ico3

Control i manteniment

Demana aquí la teva cotització

per a realitzar qualsevol instal·lació o manteniment, de caràcter domèstic o industrial. Et respondrem en la major brevetat possible.

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.