Instal·lació elèctrica domèstica i industrial

Instal·lació elèctrica domèstica i industrial
Realitzem tot tipus d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió per vivendes de nova construcció, reformes parcials o integrals, negocis i naus industrials.

Il·luminació i enllumenat privat i públic

Il·luminació i enllumenat privat i públic
Podem encarregar-nos de tota la il·luminació d’un habitatge, un conjunt d’habitatges d’obra nova o reformats, oficines, negocis i naus industrials, amb projectes molt enfocats a l’eficiència energètica. També podem fer tota la instal·lació de l’enllumenat d’espais públics, de petites o grans dimensions, segons els requeriments de cada projecte.

Disseny i muntatge de quadres elèctrics

Disseny i muntatge de quadres elèctrics
Experts en el disseny i muntatge de quadres elèctrics de potència, distribució i control, seguint la normativa vigent. Amb la total seguretat que els quadres elèctrics passen un test de funcionament abans de donar la instal·lació per acabada.

Telecomunicacions (telefonia, televisió i satèl·lit)

Telecomunicacions (telefonia, televisió i satèl·lit)
Avui en dia, qualsevol llar o negoci ha de gaudir d’una bona cobertura telefònica, d’Internet, de televisió, fins i tot poder connectar-se via satèl·lit a alguns canals de televisió. A Aigua Llum de Ponent, configurem i reparem qualsevol tipus de xarxa de dades, de veu o d’Internet, sempre oferint la solució que millor s’adapti a les necessitats del dia a dia.

Porters automàtics i videoporters

Porters automàtics i videoporters
Si estàs buscant un professional per fer la instal·lació d’un porter automàtic a Lleida o rodalies, consulta’ns. També realitzem la reparació de porters automàtics o videoporters d’edificis, de vivendes unifamiliars o d’espais públics, amb la garantia d’un treball realitzat per professionals del sector.

Sistemes de seguretat

Sistemes de seguretat
Realitzem l’estudi, el disseny i la instal·lació completa de sistemes de seguretat, per a negocis i habitatges de grans i petites dimensions, adaptant-nos sempre a les necessitats del client. Instal·lació, reparació i manteniment de sistemes de control i accés o càmeres de videovigilància, entre d’altres.

Cases, negocis i espais públics on hem fet instal·lacions elèctriques

Instal·lacions integrals d’obra nova:
per què és important comptar amb una sola empresa?

Gestiona tots els aspectes amb un únic proveïdor. Més senzill, més ràpid i més còmode

Millora la qualitat dels acabats

T'acompanyem durant tots els passos de l'obra i presa de decisions

Unifica i facilita la gestió de l’obra en tots els aspectes, tancant terminis reals d'entrega i complint-los

Reducció dels terminis d’entrega perquè podem treballar en diverses tasques en paral·lel

Instal·lacions i manteniments:
amb garantia

2

anys de garantia com a mínim segons el fabricant

Tots els aparells que instal·lem compten amb una garantia de, com a mínim, 2 anys des de la seva instal·lació. La durada de la garantia és en funció del fabricant que l’emet.

6

mesos de mà d’obra per Aigua Llum de Ponent

Us oferim un servei post-venda totalment gratuït durant 6 mesos, en referència al servei prestat per Aigua Llum de Ponent en el moment de la instal·lació o manteniment realitzat.

Assessorament energètic

infografia2-ico1

Estudi de consums i assessorament

infografia2-ico2

Disseny i execució

infografia2-ico3

Control i manteniment

Demana aquí la teva cotització

per a realitzar qualsevol instal·lació o manteniment, de caràcter domèstic o industrial. Et respondrem en la major brevetat possible.

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.