Radiadors

Radiadors
Disseny i muntatge de sistemes de calefacció amb radiadors a Lleida amb quasevol tipus de combustible (electricitat, gas, gas-oil, biomassa, etc.). Totes les instal·lacions de calefacció les efectuem en àmbit domèstic i industrial, amb una àmplia experiència en tot tipus d’instal·lacions.

Terra radiant

Terra radiant
Instal·lació de terra radiant a Lleida i voltants, el sistema més eficient en quant a calefacció i on comptem amb una àmplia experiència. La instal·lació de terra radiant és un sistema amb circuits de tuberies especials integrades al terra de la vivenda, el que permet que el consum d’energia sigui menor.

Sostre radiant

Sostre radiant
La instal·lació de sostre radiant a Lleida és ideal per a climatitzar espais, ja que només es necessita d’una sola instal·lació per a treballar amb fred o calor. A més, es tracta d’un sistema d’alta eficiència energètica respecte a altres sistemes de climatització que treballa a baixes temperatures i ens permet aprofitar energies renovables com la geotèrmia o l’aerotèrmia.

Bombes de calor

Bombes de calor
La instal·lació d’una bomba de calor permet aconseguir la temperatura perfecta en qualsevol tipus de local, habitatge o recinte, tant a l’hivern com a l’estiu, amb la possibilitat també de produir aigua calenta d’una forma senzilla, econòmica i respectuosa amb el medi ambient.

Fancoils

Fancoils
Realitzem la instal·lació de fancoils o ventiloconvectors, de qualsevol modalitat (horitzontal o vertical) adaptable a cada espai. Aquests sistemes s’utilitzen per escalfar o refredar espais, ideals en sistemes de geotèrmia i aerotèrmia.

Cases, negocis i espais públics on hem fet instal·lacions de calefacció i terres radiants

Instal·lacions integrals d’obra nova:
per què és important comptar amb una sola empresa?

Gestiona tots els aspectes amb un únic proveïdor. Més senzill, més ràpid i més còmode

Millora la qualitat dels acabats

T'acompanyem durant tots els passos de l'obra i presa de decisions

Unifica i facilita la gestió de l’obra en tots els aspectes, tancant terminis reals d'entrega i complint-los

Reducció dels terminis d’entrega perquè podem treballar en diverses tasques en paral·lel

Instal·lacions i manteniments:
amb garantia

2

anys de garantia com a mínim segons el fabricant

Tots els aparells que instal·lem compten amb una garantia de, com a mínim, 2 anys des de la seva instal·lació. La durada de la garantia és en funció del fabricant que l’emet.

6

mesos de mà d’obra per Aigua Llum de Ponent

Us oferim un servei post-venda totalment gratuït durant 6 mesos, en referència al servei prestat per Aigua Llum de Ponent en el moment de la instal·lació o manteniment realitzat.

Assessorament energètic

infografia2-ico1

Estudi de consums i assessorament

infografia2-ico2

Disseny i execució

infografia2-ico3

Control i manteniment

Demana aquí la teva cotització

per a realitzar qualsevol instal·lació o manteniment, de caràcter domèstic o industrial. Et respondrem en la major brevetat possible.

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.