Instal·lació i distribució d’aigua freda i calenta

Instal·lació i distribució d’aigua freda i calenta
Dissenyem i instal·lem tot el circuit de canalització d’aigua freda i calenta de la teva casa o negoci (aixetes, escalfadors, dipòsits, dutxa, bany…), en obra nova o en reforma. També fem instal·lacions de fontaneria a gran escala, per a blocs de pisos, grups de cases o naus industrials.

Instal·lació de sanejaments i desaigües

Instal·lació de sanejaments i desaigües
Ens dediquem a mantenir la salubritat a la llar en qualsevol aspecte. Duem a terme instal·lacions de desaigües i sanejaments per a vivendes o negocis de tot tipus, per tal de canalitzar les aigües brutes cap al clavegueram.

Filtres i descalcificadors

Filtres i descalcificadors
Disposem d'una àmplia gamma de filtres i descalcificadors per a la vostra casa o negoci. Introduint aquest sistema podreu gaudir d’aigua completament segura, de qualitat i lliure de contaminació, doncs estarà tractada adequadament perquè sigui apta per al consum humà.

Instal·lació de sanitaris i griferia

Instal·lació de sanitaris i griferia
Col·loquem sanitaris de qualsevol classe (lavabos, vàters, bidets, banyeres, dutxes...) i griferia de primeres marques, tenint en compte les vostres peticions, perquè el vostre espai s’adapti al màxim al vostre gust, comoditat i disseny.

Bombes i grups de pressió

Bombes i grups de pressió
Necessites més pressió d’aigua? Gràcies a les bombes o grups de pressió, podem augmentar la velocitat de l’aigua a l’interior o a l’exterior de la vostra llar perquè sigui molt més ràpid i eficaç.

Sistemes d’òsmosis

Sistemes d’òsmosis
Instal·lar un sistema d’òsmosis a la teva vivenda et permetrà beure directament de l'aixeta sempre que vulguis, ja que elimina les impureses i les olors de l’aigua, oferint una aigua neta, potable i amb tota seguretat sanitària.

Tractaments d’aigües

Tractaments d’aigües
Realitzem tractaments d’aigua per a instal·lacions públiques, privades o comunitàries: neteja i desinfecció d’instal·lacions d’aigua, tractaments d’òsmosi inversa, tractaments d’aigua amb ozó, instal·lem equips de tractaments d’aigua per a establiments o processos industrials, entre altres.

Cases, negocis i espais públics on hem fet instal·lacions de fontaneria

Instal·lacions integrals d’obra nova:
per què és important comptar amb una sola empresa?

Gestiona tots els aspectes amb un únic proveïdor. Més senzill, més ràpid i més còmode

Millora la qualitat dels acabats

T'acompanyem durant tots els passos de l'obra i presa de decisions

Unifica i facilita la gestió de l’obra en tots els aspectes, tancant terminis reals d'entrega i complint-los

Reducció dels terminis d’entrega perquè podem treballar en diverses tasques en paral·lel

Instal·lacions i manteniments:
amb garantia

2

anys de garantia com a mínim segons el fabricant

Tots els aparells que instal·lem compten amb una garantia de, com a mínim, 2 anys des de la seva instal·lació. La durada de la garantia és en funció del fabricant que l’emet.

6

mesos de mà d’obra per Aigua Llum de Ponent

Us oferim un servei post-venda totalment gratuït durant 6 mesos, en referència al servei prestat per Aigua Llum de Ponent en el moment de la instal·lació o manteniment realitzat.

Assessorament energètic

infografia2-ico1

Estudi de consums i assessorament

infografia2-ico2

Disseny i execució

infografia2-ico3

Control i manteniment

Demana aquí la teva cotització

per a realitzar qualsevol instal·lació o manteniment, de caràcter domèstic o industrial. Et respondrem en la major brevetat possible.

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.