Trajectòria

Aigua Llum de Ponent és una empresa familiar i actualment en expansió, que neix a Bellpuig l’any 1989 com una empresa multisectorial amb l’objectiu d’oferir un servei integral en el sector de les instal·lacions a la província de Lleida. Uns anys més tard, l’empresa adquireix una companyia pionera, pioners en la construcció de piscines a Lleida i a partir d’aquest moment, s’especialitza en el disseny i la construcció de piscines de qualitat i al gust del client, sense deixar de banda els serveis d’instal·lacions i manteniments.

Un dels punts diferenciadors d’Aigua Llum de Ponent és la capacitat d’aconseguir que cada projecte sigui únic, amb un estudi i un disseny personalitzat en funció de cada situació i desig del client; oferint solucions amb una alta eficiència energètica, sostenibilitat i amb un servei global que prioritza la tranquil·litat del client.

company-sectio-3

Equip humà

Aigua Llum de Ponent està format per un equip propi de 17 persones entre l’equip directiu, la divisió d’enginyeria, el departament d’administració, instal·ladors i la part comercial.

Som un equip multidisciplinar, professional i apostem per una formació contínua del nostre equip, per adaptar-nos a les necessitats del mercat i estar al dia de les novetats, que ens ajudaran a oferir un millor servei al client.

Creiem fermament en que l’equip és el motor de l’èxit de qualsevol empresa. Així mateix, vetllem per unes bones condicions laborals i procurem que hi hagi una bona conciliació laboral-familiar, gràcies a la jornada intensiva que tenim implantada.

Vols formar part del nostre equip?

Veure ofertes

Garantia de qualitat

Treballem tant a nivell domèstic com industrial, focalitzats en aconseguir resultats excel·lents i amb la garantia de que els acabats seran de gran qualitat. Utilitzem equips, recanvis i materials de primeres marques en les nostres construccions, instal·lacions i manteniments; i en aquesta línia oferim tres tipus de garanties: 6 mesos de garantia de mà d’obra des que es fa la instal·lació, 2 anys de garantia del fabricant i 10 anys de garantia en estanquitat de piscines.

ico-piscines

50

anys d’experiència

Piscines públiques i privades

10

anys de garantia

sota l’experiència i confiança d'Aigua Llum de Ponent

ico-manteniment

40

anys d’experiència

Instal·lacions domèstiques i industrials

2

anys de garantia

mínim en producte segons fabricant

6

mesos de garantia

Mà d’obra

Instal·lacions, manteniments i energies renovables

ico-ckeck-circle

Compromís amb el client

La nostra prioritat sempre és la satisfacció del client. En l’inici de cada projecte, fixem unes dates d’entrega o de finalització de la instal·lació o tasques de manteniment i ens comprometem amb el client a complir-les. Som conscients que el compromís, la professionalitat i la confiança són la base de qualsevol relació de llarga durada.

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.