L’aerotèrmia és una energia renovable que aprofita l’energia tèrmica existent a l’aire exterior per a climatitzar espais, per a produir calefacció o per a l’aigua calenta sanitària, en funció de les necessitats de cada vivenda. La bomba de calor es situa a l’exterior i és un sistema amb una alta eficiència energètica, versàtil i que garanteix un alt rendiment, fins i tot amb temperatures exteriors baixes.

Diferències entre Monobloc i Bibloc: quin sistema necessito?

Sistema Monobloc

  • Consta d’una sola unitat que es situa a l’exterior i integra la bomba de calor i l’hidrokit. Si es necessita un acumulador, s’hauria d’instal·lar de forma independent.
  • Instal·lació senzilla al no precisar d’una instal·lació de tuberies frigorífiques
  • Més barat. La majoria de marques i models, el preu del sistema monobloc és menor que el bibloc. Contacta’ns i t’informarem dels preus i ofertes en aerotèrmia.
  • Més compacte: Al constar d’una sola unitat, és ideal per a col·locar-lo en espais reduïts.

Sistema Bibloc

  • Consta de dues unitats: una bomba de calor (exterior) i un hidrokit (interior). La majoria de sistemes bibloc incorporen a l’unitat interior un acumulador d’aigua calenta sanitària.
  • Necessita connexions frigorífiques per a la seva instal·lació.
  • Permeten la instal·lació dels equips a major distància. Per lo que, si en el teu cas entre l’interior i exterior hi ha bastants metres, aquest serà el teu sistema.
  • El sistema conversor no pateix tant, gràcies a que està protegit a l’interior.

Avantatges de l’aerotèrmia

Instal·lació senzilla

ico-line-cirle-line

Ideal per a obra nova o reforma. S’adapta fàcilment a instal·lacions existents

Estalvia durant tot l’any

ico-line-cirle-line

Vàlida per a l’estiu i l’hivern (aire condicionat i calefacció)

70% de l’energia obtinguda de l’aire

ico-line-cirle-line

Alt nivell d’eficiència energètica i rendiment

Costos de manteniment molt reduïts

ico-line-cirle-line

No utilitza combustibles fòssils i no genera residus ni fums

Vivendes i negocis que ja gaudeixen de l’aerotèrmia

Com treballem?

Estudi

Analitzem la situació segons el tipus d’habitatge o edifici, i preparem un pressupost ajustat a les teves necessitats.

img-ico-right
img-ico-left

Disseny i permisos

Dissenyem una instal·lació a mida de les teves necessitats energètiques i iniciem els tràmits i permisos per dur-ho a terme.

Materials i instal·lació

Comptem amb personal expert i ens proveïm de primeres marques per assegurar-ne la durabilitat.

img-ico-right
img-ico-left

Manteniment

Sempre que ho necessitis, podem ofertir-te el manteniment i reparació de la teva instal·lació.

Preguntes freqüents

En principi, les bombes de calor de qualsevol equip d’aerotèrmia necessiten una potència d’uns 3 o 4 kW, encara que en ocasions i en funció del tamany de l’equip i de la zona a climatitzar, poden arribar als 20 kW.

Oferim un mínim de 2 anys de garantia tècnica en tots els equips, facilitada pel fabricant. Gaudiràs també de 6 mesos de garantia de mà d’obra, des del moment en que Aigua Llum de Ponent realitzi la instal·lació.

Podem fer un estudi dels teus consums, metres quadrats de la vivenda o negoci, el tipus de climatizació que necessites (bomba de calor i fred, radiadors, fan-coils o terra radiant) i determinar el sistema més eficient.

L’aerotèrmia és dels pocs sistemes que ens permeten escalfar i refredar els espais. Es pot utilitzar per a tenir l’aigua calenta sanitària, aire condicionat o bomba de calor, per escalfar els radiadors o fan-coils o terra radiant. Així mateix, és una energia renovable útil durant tot l’any.

L’aerotèrmia té un dels costos d’ús més baixos (0,045€/kWh) i es pot instal·lar en qualsevol negoci o vivenda, tant en un xalet com en un pis. Si la comparem amb el gas natural, tindrem un estalvi del 28% en consum i a llarg termini, l’estalvi ronda el 25%.

Instal·la aerotèrmia i aprofita el 400% de l’energia

Contacta’ns i elaborarem un pressupost personalitzat en funció de les teves necessitats. Sense compromís!

A Aigua Llum de Ponent utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podràs obtenir més informació.